Sandwich-uri calde cu vinete pane sau cu mozzarella

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2010 | 12473 vizualizari

 

Daca nu se face pizza la noi se fac sandviciuri,deci ...

 

INGREDIENTE

  • paine feliata
  • unt
  • cascaval feliat
  • sunca
  • mozzarella
  • 1 vanata
  • 2 oua
  • faina alba
  • ulei pt prajit.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich-uri calde cu vinete pane sau cu mozzarella:

Se taie vanata feliute se condimeteaza cu sare si piper dupa care se da prin ou si faina si se prajeste in ulei pe ambele parti(daca doriti le puteti lasa sa stea putin, dupa care se spala ,sa nu fie amare, insa depinde de soi ,acestea nu au fost amare deloc)

Se ung cu unt feliile de paine se pune cate o felie din vanata apoi una de cascaval din nou vanata si iar felia de paine.

Si bineteles ca am facut si cu mozzarella,la fel felie de paine .unt mozzarella sau salam,sunca..... cascaval si paine,

Se pun in aparatul de sandwich-uri si se prajesc 1 minut cel mult

Se servesc atat calde cat si reci ,iar cu un ceai de plante merge perfect sau de ce nu cu un nesquik8preferatul piticilor)

pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich-uri calde cu vinete pane sau cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute